Az oldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb böngészési élményben legyen részed! Megértettem!
Termékek Menü
0

Bemutatkozás

Üdvözlünk a hippsy® univerzumában, ahol a szürke hétköznapok helyett inkább az élet színes és napos oldalát ajánljuk a hozzánk betérőknek. Akik nem először járnak nálunk, tudják, hogy fő profilunk egy olyan termék, amit mi ismertettünk meg az országgal pár éve. Akik most ismerkednek velünk, azoknak eláruljuk, hogy ez a termék nem más, mint a derékmelegítő. Ha most hallasz róla először, akkor a legjobb helyen jársz, de ha nem, akkor is! :)

Mivel egy olyan többfunkciós ruhadarabról van szó, ami egészségmegőrző hatása mellett egy jópofa és divatos kiegészítő is, nem csoda, hogy rövid idő alatt ilyen mozgalmas utat járt be. Igényeiteket felmérve ugyanis elkezdtük bővíteni a palettát, így mára már kapható a sima derékmelegítőn kívül gyerek, kismama és sport változat is, illetve egy hosszabb fazon a még fázósabbaknak, egy vékonyabb a kevésbé fázósaknak, és különféle mintás a trendek követőinek.

Ráadásul úgy alakult, hogy lelkesedésetek hatására, mely úgy hatott ránk, mint egyfajta doppingszer, továbbgondolkoztunk. Először csak a magunk kedvére találtunk ki különféle ruhadarabokat, aztán egyre többen kezdtetek buzdítani, hogy nyissunk másfelé is. Különböző alap, és többfunkciós ruhadarabok kerültek tesztelésre, majd tökéletesítésre.

Aztán - mivel benneteket sem szerettünk volna megfosztani attól, hogy kedvetekre válogathassatok egy sokkal szélesebb és színesebb kínálatból – elkezdtük bővíteni repertoárunkat, és mára már egy igazi ruházati webáruházzá nőttük ki magunkat. Még akkor is, ha ez az elnevezés nem tükrözi igazán híven stílusunkat, ami...

Ami… inkább játékos, laza, színes. Tudjátok, olyan „hippsy”-s.

Mint ahogy az is a hippsy® sajátossága, hogy állandóan új ötlettel rukkol elő. Így aztán kitaláltuk, hogy milyen jó lenne, ha ruhákon kívül más olyan termékek is lennének a webshopban, amik nekünk már beváltak.

Így jött létre a hippsy&friends kategória, ahol más márkák általunk már ismert és kedvelt termékeit találjátok. Természetesen csak olyan külső termékeket hozunk be, amiben megbízunk és napi szinten használjuk. Ez az első feltétele annak, hogy bármi is bekerülhessen hozzánk, mivel fontos számunkra, hogy higgyünk a termékeinkben.

Ami azonban talán még ennél is fontosabb, az a vásárlóink és a termékeink között fellépő kölcsönhatás, hiszen ez inspirál minket az állandó megújulásra. Örülünk, hogy folyamatos kapcsolatban vagyunk veletek, így első kézből kapjuk a visszajelzéseket arról, mennyire vagytok elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. A facebookon pedig egymással is megoszthatjátok tapasztalataitokat.

Köszönjük, hogy itt vagytok, és megtiszteltek minket bizalmatokkal, reméljük ti is csatlakoztok hozzánk, hogy közösen tegyük színesebbé a világot!

Legyen színes napotok! :)

Végezetül pedig álljon itt egy kedves vásárlónk által írt vers. Ezúton is köszönjük Enikő!

Enikő Kulcsár: Hippsy King

Hippsy - a derék dolog,
A nők szíve érte dobog.
Szoknya, ruha, csőtop és pántos,
A ruhatárad így már nem hiányos.

Sima, csíkos, pöttyös vagy virágos,
Kivétel nélkül mindegyik dizájnos.
Türkiz, fűzöld, eper és mályva,
A hippsy cuccnak nincsen párja.

Hordom suliban, strandon és buliban,
Jól érzem magam a csini ruciban.
Dicséri Anyu, a szomszéd meg a Párom,
Irigykedik mindenki széles e határon.

Aki számít, Hippsyben jár,
Nem véletlen, hogy Hippsy a király
Újíts be egyet, hidd el, megéri!
Hippsy nélkül nem érdemes élni!