Az oldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb böngészési élményben legyen részed! Megértettem!
Termékek Menü
0

DIDERGŐ KIRÁLYLÁNYOK A DIVAT OLTÁRÁN

Távol álljon tőlem a konzervatív gondolkodásmód, de van valami, ami nem igazán fér a fejembe. Nap, mint nap látok olyan lányokat, akik a metsző hideg ellenére csupaszon hagyják a derekukat. Vagyis csípőnadrág, haspóló, rövid kabát.

Esküszöm, attól kiráz a hideg, ha csak rájuk nézek. Lelki szemeim előtt beindul a mozi,melyben supermant meghazudtoló képességgel felruházva (milyen szép is a magyar nyelv) röntgenezem a didergő belszerveket.

A divat mindig is ilyen volt, és mindig is ilyen lesz. Feltétlen követői nem mérlegelnek. Nem gondolkodnak előre. Hisznek benne, és felvállalják, hogy ők is tartoznak valahová. A téli hideg pedig látszólag nem meghatározó tényező a mai öltözködésben.

Mert: miért pont én lennék az, aki nem követi a trendet?
És egyébként is: miért pont nekem származna bármi kellemetlenségem belőle?

A kérdés jogos. Mint ahogy az enyém is: Megéri?
Mert lehet, hogy nem feltétlenül azonnal érezteti a ki/megfázás a hatását. Lehet, hogy mikor szembesülünk korábbi felelőtlenségünkkel, már késő…

Mit lehet tenni?  

Lecserélhetjük a fél ruhatárunkat hosszú pulóverekre (amik alá néha ugyanúgy beszökik a hideg), beszerezhetünk néhány atlétát (amiben lehet, hogy egy idő után melegünk lesz), vagy akár otthon is maradhatunk…
Vagy… Nemrég felfedeztem magamnak egy derékmelegítőt, ami pont ott "szigetel" ahol szükség van rá. Ráadásul mivel divatos színekben kapható, még fel is dobja az öltözködésemet. Kényelmes, pamut, így az izzadástól sem kell tartani.
Biciklizéshez, síeléshez, kiránduláshoz (pasiknak is!) éppúgy ajánlott, mint az irodai légkondi okozta felfázás kivédéséhez.

De minek is mesélem, hisz előbb-utóbb úgyis beszerzel egyet. Aztán kettőt, hármat…

K.ZS.

Tartalomhoz tartozó címkék: Felfázás