Az oldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb böngészési élményben legyen részed! Megértettem!
Termékek Menü
0

Derékmelegítő

MI AZ A DERÉKMELEGÍTŐ?

Egy ruhadarab, mely azért született meg, hogy bizonyítsa, létezik harmónia, sőt szinergia a divat és az egészség(megőrzés) között.

Hiánypótló mivoltának köszönhetően nemcsak az unokák, de a nagymamák elvárásainak is megfelel. Egy olyan színes kiegészítőről van szó, mely egyfajta tudatos döntés a felfázás megelőzése érdekében.

Ez az egyszerű és nagyszerű ötlet szerencsére nekünk jutott eszünkbe elsőként, így megadatott a lehetőség, hogy a derékmelegítőt, mint fogalmat meghonosítsuk itthon és egyre több európai országban is.

 

EGY KICSIT BŐVEBBEN

A hippsy® derékmelegítő egy természetes, rugalmas anyagból (95% pamut) készült derékmelegítő, vagy nevezhetjük derékvédőnek is. A derékmelegítő elsődleges célja, hogy védje a vesét, az alhasat, a derekat és a fenék felső részét a hidegtől, ezáltal a felfázástól.

Folyamatos tesztelések eredményeképpen született meg a derékmelegítő végső formája, mely jobban igazodik a derék vonalához, így hozzájárul a még kényelmesebb viselethez. A hippsy® derékmelegítő kényelmesen rásimul bőrödre anélkül, hogy gombok, cipzár vagy tépőzár zavarna a viselésében.

Az eredeti derékmelegítő nemcsak az egészségmegőrzésben játszik fontos szerepet, de ruhatáradat is változatosabbá teszi, hiszen számtalan színben elérhető. Rajtad múlik, hogy elrejted-e, vagy kívül hordva, kiegészítőként viseled. A mi tapasztalatunk az, hogy így is, úgy is imádni fogod.

KINEK AJÁNLJUK A HIPPSY® DERÉKMELEGÍTŐT?

Kortól, nemtől függetlenül mindenkinek, aki

  • tudatosan gondolkodik a divat és öltözködés tekintetében
  • szereti a ruhatárát igazán színessé és ízlésessé tenni
  • hord rövidebb felsőket, kabátot, de a hideget kevésbé élvezi
  • sportolás (bicikli, hegymászás, stb.) közben kilóg a dereka
  • vese, húgyúti- vagy nőgyógyászati problémája van
  • derékfájós
  • esetleg babát vár
  • olyan munkahelyen dolgozik vagy iskolába jár, ahol megy a légkondicionáló, vagy egyszerűen csak a hideg ellen szükség van valamilyen megoldásra
  • tudja, hogy a megelőzés fontosabb, mint az utólagos tünetkezelés
  • hisz az egészségmegőrzésben

 

A DERÉKMELEGÍTŐ SZTORI

Érdekes dolog ez. Olyan, mint a csokoládé. Amíg nem kóstoltad meg, nem is tudod, miről maradsz le. De aztán…

Kis csapatunk női tagjai mindig is derékfázósak voltak, és mindenképpen el akarták kerülni a felfázást. Tudományos magyarázatok szerint a felfázás elsősorban bakteriális eredetű, mely ugyan mindannyiunk szervezetében megtalálható, mégis csak akkor okoz problémát, hogyha – emberi nyelvre lefordítva - „lehűl a testünk”. Ezáltal a védekezőképesség csökken, a baktériumok elszaporodnak, s kórokozóvá válnak. Tudtuk, ha nem vigyázunk, baj lehet, ugyanis a felfázás visszatérő vendéggé válhat. Akárhogy is nézzük, testünknek pont az a sávja maradt csupaszon, ami a legérzékenyebb.

Ennek kivédése érdekében ideiglenes megoldásnak tűnt az agresszív pólóhúzogatás. Persze próbáltuk mindenféle „dologgal” elfedni a kritikus sávot, de persze egyik sem volt az igazi. A derékra kötött sál és pulóver kényelmetlen volt, és rontotta az összképet. A bodyt sosem szerettük, a kombiné pedig már kissé divatja múlt. Egy plusz réteg a felső alatt pedig sokszor túlságosan melegnek bizonyult. A várva várt komfortérzetet mindenestre egyik kényszermegoldás sem biztosította.

Aztán egy isteni szikra - és persze jó néhány átbeszélt éjszaka - után eszünkbe jutott egy lehetséges megoldás. Derékmelegítő. Jó, jó, de mi az, hogy derékmelegítő. Nincs ilyen dolog, hogy derékmelegítő. Nyilván sejtettük, hogy mi is lehetne az a derékmelegítő, de hogy fog az kinézni, mit fog tudni, stb.

Aztán legyártattunk néhány próbadarabot, és az eredmény meghökkentő volt. Rádöbbentünk, hogy az eredeti elképzeléstől eltérően nem csak funkcióját tekintve tölt be fontos szerepet (segít megelőzni a felfázást), de színes kiegészítőként ruhatárunkat is feldobja.

Végigkérdezgettük családtagjainkat, barátainkat, és kiderült, hogy nagyon sokan járnak hozzánk hasonló cipőben. Szinte mindannyiunk környezetében akad olyan, aki krónikus felfázással, vesemedence gyulladással, hólyaghuruttal vagy egyéb alsó testtájéki megbetegedéssel küszködik. De a csípőnadrág és a rövidebb felsők trendje azokat is meggyőzte, akiket még nem ért utol egy kór sem, egyszerűen csak élvezték a derékmelegítő nyújtotta melegséget és színességet.

Ezek után nem volt kérdéses, hogy belevágunk a forgalmazásába. Így röpke két év alatt sikerült elérnünk, hogy a derékmelegítő, mint ruhadarab közismertté váljon. Nagy öröm számunkra, hogy tevékenységünknek köszönhetően ma már emberek ezrei tudják, hogy mi az a derékmelegítő. Azért is szép eredmény ez, hiszen nemcsak az volt a célunk, hogy üzletileg sikeres legyen a hippsy®, mint termék, de az is, hogy bevezessünk egy olyan fogalmat és megoldást, mely előttünk nem is létezett.

Az elmúlt évben már sokan bizalmat szavaztak ennek az igazán hiánypótló és kiegészítő megoldásnak. Természetesen nem pusztán azért, mert fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben, de mindemellett egy jó pofa, divatos kiegészítő is. Nem beszélve arról, hogy a 6 méretnek és folyamatosan bővülő színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább hozzáillő darabot.

Ráadásul nagyon kényelmes viselet (95% pamut) akár a munkahelyen, irodában, iskolában gubbaszt az ember, akár szabadidős tevékenységet folytat. Mivel az elmúlt időben az ország számtalan pontjáról érkeztek pozitív visszajelzések, azon vagyunk, hogy még többen megismerhessék a lehetőséget.

Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan Te is sok örömödet leled majd benne!

Viseld Egészséggel!